dimecres, 16 de febrer del 2011

DEDICAT A VOSALTRES FAMÍLIES!!

Potser només ens faltaría

ser capaços de construir

set lletres, ben enteses

i omplir el cel de somriures

i cridar ben fort

que sense vosaltres l'escola no sería igual.

El camí, tapat d'arbres

gegants, impacients.........

El caminar, sense sol

i el resultat, qui sap

segurament......res.

Així doncs, unint lletres

acumulant sentiments

i, de dins,

GRÀCIES
Gràcies a tots pel vostre recolzament!!.

5 comentaris:

  1. Gracies a vosaltres, gracies per ser com sou, per fer la feina ben feta, estic molt orgullosa de portar la meva filla en aquesta llar d'infants,i de que les profesores sigueu vosaltres, que cuideu i mimeu els nostres fills com si fosin vostres.
    Gracies Marian, Pili i Eva.
    1 peto immens per totes 3!!!
    Muuuuuuuuuuuuuuuuuuua!!!!

    ResponElimina
  2. Veiem que el vostre caminar no és gens fàcil: Cuidant, educant, formant, estimant els nostres petits tresors, i alhora, topant amb Arbres gegants, i fins tot, a vegades malintencionats, dolents.Però no us penseu que camineu sense sol, al contrari, potser els arbres no us ho deixen veure, però esteu construint un valuós camí de petits adoquins (tresors),que amb el pas dels anys aniran creixent i podran formar una important Vía romana, de la qual Vosaltres haureu dissenyat les primeres pedres. Gràcies per ser unes grans Arquitectes de la vida. Tal com la vía romana, ningú no oblidarà mai qui la va construir; aquest és el vostre resultat. Moltíssimes gracies!!!

    ResponElimina
  3. El trabajo hecho con gusto y con amor, siempre es una creación original y única.
    El trabajo y la lucha llaman siempre a los mejores.
    Daos mil gracias por querer tanto, nuestra gran fortuna.
    Gracias Marian, Pili y Eva.

    ResponElimina
  4. Es fantànstic saber que els nostres fills estan amb vosaltres i que els cuideu i ensenyeu com si fossin vostres, no tingueu cap dubte de que la feina que feu és perfecte.

    Enhorabona a totes tres, us trobarem a faltar molt.

    ResponElimina
  5. NOMES RECORDAR DIA A DIA,QUE NOSALTRES ESTEM MOLTS CONTENTS AMB LA FEINA QUE FEU.SEMPRE A LA VIDA,I AMB QUALSEVOL TIPU DE FEINA, HI HA GENT QUE ES DEDICA A FER MAL A L´ALTRE GRATUITAMENT.PERO PER AIXO,CAL DONAR-HI LA IMPORTANCIA QUE ES MEREIX.I AQUEST CAS.¨CAP¨ DE TOT COR AGRAIR LA FEINA QUE FEU,QUE ES MOLT GRAN.AJUDARNOS A EDUCAR LES NOSTRES FLORETES DIA A DIA. DONAR-HOS GRACIES A TOTES TRES. UNA ABRAÇADA!!!

    ResponElimina